dijous, 22 de novembre del 2012

DES DE LA MEVA FINESTRA


Des de la finestra de la meva habitació, a les 5 de la tarda més o menys d'una tarda d'hivern puc observar aquesta magnifica posta de sol. És la finestra que més m'agrada de totes encara que sigui pel mati, per la tarda o per la nit, “la meva finestra”. I em preguntareu per què? Doncs per que és un paisatge que estigui trista, contenta o enfadada es agradable de mirar, i n'estic 100% convençuda que no em cansaria mai de veure el mateix, en canvi, en les altres finestres de la casa es veuen cases o simplement la carretera.

EL MEU MAGNIFIC NOM


Ariadna, sí aquest és el meu nom, un nom molt bonic. Segurament pensareu que és un nom bastant llarg per dir, doncs si, ho és, però la majoria de la gent em diu Ari, la veritat és que jo no tinc problemes amb el que em diguin, m'agrada tant Ariadna com Ari. Normalment la gent quan s'enfada amb mi em solen dir el nom llarg. Però els meus amics amb més confiança em diuen el curt.


És un nom propi femení d'origen Greg “ Ariadna era la filla de Mins i va ajudar a Teseu a derrotar el minotaure amb un manat de fil pel laberi, perquè no es perdés. El seu significat és: Pura, Santa. A la foto hi ha el meu nom en greg.